13 mai 2024 – UPDATE – Circulație feroviară reluată în condiții normale între stațiile Basarabi și Dorobanțu

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/405/13.05.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

UPDATE – Circulație feroviară reluată în condiții normale între stațiile Basarabi și Dorobanțu

 

București, 13 mai 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar a fost reluat la ora 09:55, pe firul II între stațiile Basarabi și Dorobanțu, trenul IR 1582 fiind reînscris în circulație, după o staționare de 82 de minute la locul accidentului.

Reamintim faptul că, în jurul orei 08:36, mecanicul trenului IR 1582 a anunțat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Basarabi și Dorobanțu, pe firul II. Trenul IR 1582, care circulă în relația Constanța – București Nord, a staționat 82 de minute în zona accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

De asemenea, menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului toate celelalte trenuri au circulat pe magistrala feroviară București – Constanța doar pe firul I între stațiile Basarabi și Dorobanțu.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content