15 iulie 2020 – Trafic feroviar reluat în condiții normale între Crivina și Brazi

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Trafic feroviar reluat în condiții normale între Crivina și Brazi

 

 

 

Bucureşti, 15 iulie 2020

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost reluată în condiții normale de trafic pe intervalul Crivina – Brazi, odată cu finalizarea intervențiilor și pe firul I.

 

Circulația feroviară pe intervalul Crivina – Brazi a fost redeschisă și pe firul I, ultimele 3 trenuri – IR 1755, R 3007, R 5007 -, oprite în linie curentă, fiind reînscrise în circulație.Menționăm faptul că pe firul II traficul a fost reluat la ora 19.00.

 

Vă reamintim că traficul feroviar a fost oprit începând cu ora 17.30, între stațiile Crivina și Brazi, pe ambele sensuri de circulație, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată, 10 trenuri de călători fiind afectate. Copacii prăbușiți pe calea ferată au fost tăiați de o firmă care făcea defrișări în zonă, iar pentru remedierea defecțiunilor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact s-a intervenit, pe ambele fire de circulație, cu două drezine pantograf

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. mulțumește călătorilor pentru înțelegere şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate de personalul de specialitate au avut drept scop reluarea circulației trenurilor, în condiţii de siguranţă, pe intervalul Crivina – Brazi (și retur).

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content