15 mai 2024 – Persoană accidentată mortal, de un tren de marfă, între stațiile Prunișor și Gârnița. Trafic feroviar oprit temporar!

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/417/15.05.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Persoană accidentată mortal, de un tren de marfă, între stațiile Prunișor și Gârnița

București, 15 mai 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar pe intervalul CF Strehaia – Balota, din cauza unui accident mortal care a avut loc între stațiile Prunișor și Gârnița.

În jurul orei 10:30, mecanicul trenului de marfă 67042, care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă, a anunțat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Prunișor și Gârnița (linie simplă), la km 338+000.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului de către organele abilitate, trenurile IR 72, care circulă în relația București Nord – Curtici, și IRN 348, care circulă în relația Arad – București Nord, staționează temporar în gările Prunișor, respectiv Balota.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content