15 mai 2024 – UPDATE – Circulație feroviară reluată între stațiile Prunișor și Gârnița

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/419/15.05.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

UPDATE – Circulație feroviară reluată între stațiile Prunișor și Gârnița

 

București, 15 mai 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar a fost reluat la ora 12:08, între stațiile Prunișor și Gârnița, cele 2 trenuri de călători care au staționat temporar fiind reînscrise în circulație.

Reamintim faptul că, în jurul orei 10:30, trenul de marfă 67042, care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă, a accidentat mortal o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Prunișor și Gârnița (linie simplă), la km 338+000.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului de către organele abilitate, trenurile IR 72 (București Nord – Curtici) și IRN 348 (Arad – București Nord) au fost oprite temporar în gările Prunișor, respectiv Balota, acestea fiind reînscrise în circulație, după o staționare de 81 de minute, respectiv 57 de minute, până la finalizarea cercetărilor.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi informează că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content