15 martie 2019 – Lucrări de reparaţii la linie între staţiile Zam – Câmpuri Surduc

Serviciul Comunicare Mass-Media……………….Tel/Fax: 021.311.70.80 CFR:.021.319.95.39/int. 122312

Nr.1/5/124/15.03.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Lucrări de reparaţii la linieîntre staţiileZam – Câmpuri Surduc

 

 

 

 

 

Bucureşti,15 martie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar se desfăşoară în continuare pe un singur fir circulaţie între staţiile Zam – Câmpuri Surduc. În cursul zilei de 14 martie 2019, echipele feroviare de intervenţie au ridicat şi repus pe şină toate cele 5 vagoane deraiate, din compunerea trenului privat de marfă.

 

În zona deraierii, personalul de specialitate al Regionalei CF Timişoara va executa începând de astăzi lucrări de reparaţii la linie pe o porţiune de 180 de metri, fiind de asemenea necesară şi înlocuirea componentelor infrastructurii – traverse, prinderi orizontale şi verticale – rupte sau avariate de vagoanele deraiate.

 

Vă reamintim că joi, 14 martie 2019, cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşire din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă, aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord.

 

Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content