15 martie 2024 – Automotor defect afectează traficul feroviar spre și dinspre Aeroport

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/236/15.03.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Automotor defect afectează traficul feroviar spre și dinspre Aeroport

București, 15 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport vor înregistra întârzieri în următorul interval orar, din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia.

Trenul 7038 format din automotor, care circulă în relația București Nord – Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (București Nord – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) staționează temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Menționăm faptul că, trenurile care circulă la această oră pe relația Gara de Nord – Aeroport și retur vor înregistra întârzieri atât în stațiile de îndrumare, cât și la destinație.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București acordă tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea traficului, spre și dinspre Aeroport, în condiții normale, în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content