15 martie 2024 – UPDATE Traficul spre și dinspre Aeroport a fost reluat

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/237/15.03.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Traficul feroviar spre și dinspre Aeroport a fost reluat

București, 15 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar între stațiile Mogoșoaia și Pajura a fost reluat începând cu ora 9:45, după retragerea automotorului defect din linie curentă, în stația Mogoșoaia.

Reamintim faptul că, în jurul ore 8:38, trenul 7038 format din automotor, care circulă în relația București Nord – Urziceni, a rămas defect între stațiile Pajura și Mogoșoaia, iar până la sosirea unui altui automotor de ajutor, necesar pentru retragerea garniturii defecte din linie curentă, trenurile R 7915 (București Nord – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) au staționat temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Adresăm scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate pe relația București Nord – Aeroport și retur și și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea în condiții normale a traficului spre și dinspre Aeroport.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content