16 aprilie 2019 – CFR a ridicat restricţiile de viteză între Timişu de Sus şi Dîrste, fir II

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA……………………………………………….Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/159/16.04.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

CFR a ridicat restricţiile de viteză între Timişu de Sus– Dîrste

 

 

 

 

Bucureşti, 16 aprilie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că au fost finalizate lucrările de reparaţii pentru ridicarea restricţiilor de viteză executate pe fir II, între staţiile Timişu de Sus – Dîrste. Sursa de finanţare a lucrărilor, în valoare de 447.000 lei, a fost asigurată din fonduri proprii ale companiei.

 

În cadrul programului de reparaţii, derulat pe intervalul de staţii Timişu de Sus – Dârste, firul II, km 156+727-158+088, s-au executat lucrări de înlocuire a aproximativ 800 de traverse de lemn cu traverse din beton şi lucrări de buraj tehnologic pe întrega zonă, care cuprinde cinci curbe cu raze de 260 m – 300 m şi declivităţi de până la 27‰.

 

Menționăm că aceste lucrări sunt cuprinse în programul anual de reparații și consolidare a infrastructurii feroviare derulat din fonduri proprii ale CFR SA în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulație a trenurilor, prin creşterea vitezei, a gradului de siguranţă şi confort.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content