16 iunie 2022 – Trafic feroviar reluat între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/455/16.06.2022

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trafic feroviar reluat între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului

Bucureşti,16 iunie 2022

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 09:40,traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă), unde în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.

 

Menționăm faptul că, atât trenul R 4506 care a staționat temporar în stația CF Răstolița, cât și trenul R 4503 care a staționat în stația CF Lunca Bradului, își vor relua circulația, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content