16 iunie 2022 – Trafic feroviar temporar oprit între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/454/16.06.2022

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trafic feroviar temporar oprit între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului

Bucureşti,16 iunie 2022

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă), unde în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.

 

La fața locului se află echipele de intervenție, care acționează cu drezina pantograf pentru remedierea defecțiunilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact.

 

Menționăm faptul că, trenul R 4506 staționează temporar în stația CF Răstolița, iar trenul R 4503 staționează în stația CF Lunca Bradului, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content