18 aprilie 2019 – CFR SA a redeschis circulaţia feroviară pe firul II, între staţiile Coldău – Beclean pe Someş

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/166/18.04.2019

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Circulaţie feroviară redeschisă și pe firul II, între staţiile Coldău – Beclean pe Someş

 

 

 

Bucureşti, 18 aprilie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că traficul feroviar între staţiile Coldău – Beclean pe Someş a fost redeschis la ora 20.00 și pe firul II, odată cu finalizarea operațiunilor de ridicare și repunere pe șină a vagonului deraiat.

 

Traficul feroviar pe firul I a fost redeschis la ora 15.35.

 

Vă reamintim că circulaţia trenurilor a fost închisă pe raza localităţii Beclean, după ce un tir care transporta material lemnos a fost lovit de un tren de pasageri, la trecerea la nivel de la km 23+889, unde instalaţia de semnalizare acustică şi luminoasă funcţiona normal în momentul impactului.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content