2 aprilie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/316/02.04.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est

 

 

 

București, 2 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Valea Călugărească și Ploiești Est (linia CF Ploiești Sud – Buzău) pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe linia de contact, în zona km 66+500, și stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația din apropierea căii ferate.

 

Linia de contact pe ambele fire de pe intervalul CF Valea Călugărească – Ploiești Est este scoasă de sub tensiune la această oră pentru a facilita accesul personalului feroviar al SRCF București cu drezina pantograf, pentru tăierea copacului căzut pe linia de contact și, totodată, pentru intervenția echipajului ISU în vederea stingerii incendiului izbucnit la vegetație.

 

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinei pantograf din linie curentă, trenurile de călători IR 10072 (Galați – București Nord), IC 552 (Suceava – București Nord), IR 1751 (București Nord – Suceava), IR 1572 (Galați – București Nord) și IR 1660 (Iași – București Nord) sunt oprite temporar în gările Valea Călugărească, Ploiești Sud, respectiv Cricov.

 

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content