2 aprilie 2024 – Scurt circuit produs de un cablu electric în stația Ploiești Vest

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/319/02.04.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Scurt circuit produs de un cablu electric în stația Ploiești Vest

 

 

București, 2 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar se desfășoară cu dificultate pe intervalul Ploiești Vest – Valea Largă, din cauza unui scurt circuit produs de un cablu electric extern, căzut pe liniile de contact din stația Ploiești Vest.

 

Personalul de specialitate al Regionalei CF București intervine cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate și repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact din stația Ploiești Vest.

 

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar în stația Ploiești Vest, trenurile, spre București și dinspre Brașov, tractate cu locomotive electrice staționează temporar, doar trenurile remorcate cu locomotive Diesel circulând în condiții normale.

 

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF București depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea traficului în cel mai scurt timp.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content