2 aprilie 2024 – Trenurile circulă pe un singur fir între Pasărea – Brănești și Fundulea – Brănești

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/318/02.04.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trenurile circulă pe un singur fir între Pasărea – Brănești și Fundulea – Brănești

 

 

 

București, 2 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este restricționat la această oră pe un singur fir de circulație pe intervalele Pasărea – Brănești și Fundulea – Brănești, din cauza copacilor smulși de rafalele puternice de vânt și căzuți pe calea ferată.

 

Trenurile circulă la această oră doar pe firul II între stațiile Pasărea și Brănești, respectiv pe firul I între Fundulea și Brănești, după ce copaci rupți de vânt au blocat gabaritul căii ferate pe celelalte fire.

 

Personalul feroviar al SRCF București acționeză cu drezine pantograf pentru tăierea și îndepărtarea arborilor, intervenții necesare pentru reluarea circulației în condiții normale de trafic.

 

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București depune toate eforturile pentru reluarea circulației în condiții normale de trafic și în cel mai scurt timp pe cele două intervale CF.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content