1 februarie 2024 – Accident rutier la o trecere la nivel, situată între stațiile Sântana și Șimian

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Accident rutier între stațiile Sântana și Șimian

Bucureşti, 1 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 1 februarie 2024, în jurul orei 05:35, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Sântana și Șimian, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IR 1734, la km 27+130.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IR 1734 nu au fost răniți, fiind înregistrate însă persoane rănite în rândul pasagerilor din autoturism.

Trenul IR 1734, care circulă în relația Arad – Oradea, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

La această oră, intervalul respectiv nu este tranzitat de alte trenuri în circulație, însă fiind linie simplă circulația va fi redeschisă după finalizarea cercetărilor organelor abilitate și repunerea în circulație a trenului IR 1734.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content