2 iulie 2024 – Circulație feroviară afectată de vremea nefavorabilă pe intervalul ARGESTRU – ILVA MARE

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/560/02.07.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară afectată de vremea nefavorabilă

pe intervalul ARGESTRU – ILVA MARE

București, 2 iulie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar se desfășoară cu dificultate pe tronsonul feroviar ARGESTRU – ILVA MARE din cauza vremii nefovorabile, fiind înregistrate întreruperi de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe anumite intervale.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Iași a remediat deranjamentele pe intervalele Argestru – Floreni și Grădinița – Ilva Mare, iar la ora actuală se intrervine cu drezina pantograf între stațiile Floreni – Coșna, pentru înlocuirea firul de contact, rupt de rafalele de vânt.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar între stațiile Floreni – Coșna, trenurile IR 1832 (Cluj Napoca – Iași) și R 5704 (Ilva Mică – Suceava), care au staționat temporar și în Ilva Mare, 58 de minute, respectiv 35 de minute, vor fi oprite temporar, până la finalizarea lucrărilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact și pe acest ultim interval, în Grădinița (IR 1832) și Silhoasa (R 5704). Termenul estimat pentru repunerea sub tensiune și redeschiderea traficului este de circa 50 minute.

Transmitem scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF Iași depune toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale de trafic.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content