20 iunie 2024 – Incident rutier la Tuzla închide temporar traficul feroviar între Costinești și Eforie Sud

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/528/20.06.2024

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Incident rutier la Tuzla închide temporar traficul feroviar între Costinești și Eforie Sud

Bucureşti, 20 iunie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că ciculația feroviară este închisă la această oră între stațiile Costinești și Eforie Sud, din cauza unui incident rutier în care au fost implicate un tren privat de călători și un camion, în apropiere haltei Tuzla, la km 246+000.

Trenul privat de călători IR 10084 (TFC), circulă în relația Mangalia – Buzău, iar în apropiere de Tuzla, a acroșat un camion, la km 246+000, în urma impactului rezultând avarierea gravă a locomotivei.

Până la retragerea garniturii private în stația Costinești și redeschiderea circulației pe relația Costinești – Eforie Sud, trenurile R 8819 (Constanța – Mangalia), IR 11086 (Mangalia – Brașov) și IR 11506 (Mangalia – București Nord) staționează temporar în Eforie Sud, Costinești și Mangalia.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma incidentelor și accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content