21 Aprilie 2017 – CFR SA a semnat Noul Contract Colectiv de Munca

Timp de lectură: 2 minute

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                    Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/118/21.04.2017

 

 

 

Negocieri finalizate de la CFR SA prin semnarea noului Contract Colectiv de Muncă

 

Bucureşti, 21 aprilie 2017

 

Administraţia CFR SA şi sindicatele feroviare au finalizat negocierile pentru semnarea Contractului Colectiv de Muncă 2017/2018.

In urma acestor negocieri, a fost promovată o noua grilă de salarizare bazată pe coeficienţi de ierahizare care reflectă în mod echitabil importanţa funcţiilor şi a meseriilor la compania CFR SA.

Prin semnarea noului CCM se asigura o crestere salariala importanta ce se incadreaza in limitele bugetului aprobat, iar drepturile esenţiale ale salariaţilor precum, sporurile, plata orelor festive, acordarea bonurilor de masă şi a ajutoarelor sociale se pastreaza.

Administraţia CFR SA multumeste pe aceasta cale salariatilor si reprezentantilor legali constituiti ai acestora pentru disponibilitate, rabdare si modul realist de abordare a problemelor in cadrul acestui proces complicat de negociere, si da asigurari ca prin aplicarea noului CCM 2017-2018 toti salariatii companiei vor avea de castigat.

Nu in ultimul rand conducerea CFR SA evidentiaza, ca doar printr-un dialog deschis si argumentat derulat in cadrul prevederilor legale aplicabile,  problemele salariatilor din domeniul feroviar pot fi rezolvate, iar anumite incercari de manipulare si indemnare a unor categorii de salariati in a nu respecta prevederile legale si dialogul social,  vor crea grave prejudicii acestor salariati cat si imaginei companiei.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate

de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice,

eficiente şi de siguranţă.

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content