21 februarie 2024 – Tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe relația OZUN – SFÂNTU GHEORGHE

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/152/21.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe relația OZUN – SFÂNTU GHEORGHE

București, 21 februarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Ozun – Sfântu Gheorghe, din cauza defectării unui tren privat de marfă la intrare în stația Sfântu Gheorghe.

Trenul privat de marfă, care aparține operatorului GFR, efectua un transport pe relația Grădinari – Bicsadu Oltului și are în compunere 31 de vagoane goale.

Menționăm faptul că, până la retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 366, care circulă în relația Brașov – Valea lui Mihai, și R 4504, care circulă în relația Toplița – Brașov, staționează temporar în gările Ozun, respectiv Sfântu Gheorghe.

Estimăm finalizarea operațiunii de retragere a garniturii defecte de marfă și redeschiderea liniei în circa 30 de minute.

CFR SA adresează scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță, astfel încât reînscrierea în circulație a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content