21 februarie 2024 – UPDATE, Traficul feroviar a fost reluat între stațiile Ozun și Sfântu Gheorghe

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/153/21.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Traficul feroviar a fost reluat pe relația OZUN – SFÂNTU GHEORGHE

București, 21 februarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor a fost reluată, la ora 9:23, pe linia simplă Ozun – Sfântu Gheorghe.

Reamintim faptul că, în intervalul orar 08:15 – 09:23, circulația feroviară a fost închisă pe linia simplă Ozun – Sfântu Gheorghe, din cauza defectării unui tren privat de marfă, la intrare în stația Sfântu Gheorghe.

Menționăm faptul că, trenurile de călători IR 366 (Brașov – Valea lui Mihai), R 4504 (Toplița – Brașov) și IRN 407 (Valea lui Mihai – Brașov), care au staționat temporar în gările Ozun, respectiv Sfântu Gheorghe până la retragerea garniturii de marfă, au fost reînscrise în circulație și vor ajunge la destinație cu întârzieri de 88 de minute, 53 de minute, respectiv 13 minute.

CFR SA adresează scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov a acordat suportul tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță în stația Sfântu Gheorghe, astfel încât cele trei trenuri de călători să poată fi reînscrise în circulație.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content