22 aprilie 2024 – Circulație oprită temporar între stațiile Petroșani și Bănița

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/357/22.04.2024

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație oprită temporar între stațiile Petroșani și Bănița

 

București, 22 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este închis temporar la această oră pe intervalul Petroșani – Bănița, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona stației Bănița.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Timișoara intervine cu o drezină pantograf în proximitatea stației Bănița, în zona km 71+900, pentru tăierea și îndepărtarea unui copac, care sub greutatea zăpezii s-a prăbușit pe linia de contact. Intervențiile personalului feroviar pentru remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact se desfășoară pe firul II Petroșani – Bănița, firul I fiind închis pentru lucrări.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar pe firul II între Petroșani și Bănița, trenul IRN 1821(București Nord – Arad) staționează în linie curentă, iar alte două garnituri IR 1824 (Deva – București Nord) și R 2703 (Petroșani – Simeria), care sunt programate să tranziteze zona respectivă, sunt oprite temporar în gările Baru Mare și Petroșani.

Termenul estimat pentru finalizarea intervențiilor, repunerea sub tensiune și redeschiderea traficului pe firul II este de circa 30 minute.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF Timișoara depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale de trafic.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content