22 aprilie 2024 – UPDATE Circulație feroviară reluată între stațiile Petroșani și Bănița

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/358/22.04.2024

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

UPDATE Circulație feroviară redeschisă între stațiile Petroșani și Bănița

 

București, 22 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la ora 08:42 a fost redeschis traficul feroviar între stațiile Petroșani și Bănița, cele 3 trenuri de călători care au staționat temporar fiind reînscrise în circulație pe firul II.

Reamintim faptul că, traficul feroviar a fost închis temporar în intervalul orar 07:26 – 08:42 între stațiile Petroșani și Bănița, pe firul II, pentru accesul personalului feroviar de specilitate care a acționat pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe linia de contact, aferentă firului II, în zona km 71+900, și pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Următoarele 3 trenuri de călători – IRN 1821(București Nord – Arad), IR 1824 (Deva – București Nord) și R 2703 (Petroșani – Simeria), care au staționat temporar până la redeschiderea circulației pe firul II, vor ajunge la destinație cu întârziere.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al Regionalei CF Timișoara a depus toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale de trafic.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content