22 februarie 2019 – Segmentul feroviar Ploieşti Sud-Ploieşti Est-Valea Călugărească redeschis şi pe firul I, în condiţii normale

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.17/2/97/22.02.2018

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Segmentul feroviar Ploieşti Sud-Ploieşti Est-Valea Călugărească redeschis şi pe firul I, în condiţii normale

 

 

 

 

Bucureşti, 22 februarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că la ora 14.40 a fost redeschis şi firul I de circulaţie pe segmentul de cale ferată Ploieşti Sud – Ploieşti Est – Valea Călugărească.

 

Vă reamintim faptul că, pe firul II, între Ploieşti Sud şi Valea Călugărească, circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic la ora 11.25.

 

Traficul feroviar a fost închis în prima parte a acestei zile, în intervalul orar 09.00-11.25, pe relaţia Ploieşti Sud – Ploieşti Est – Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe liniile de cale ferată, la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind rupte de asemenea şi firele de contact care asigură alimentarea cu energie electrică.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea liniei şi reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content