22 iulie 2022 – Deranjament la rețeaua națională ENEL – tracțiune Diesel între Vărădia și Conop

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/613/27.07.2022

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Deranjament la rețeaua națională ENEL – tracțiune Diesel între Vărădia și Conop

Bucureşti, 27 iulie 2022

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că pe intervalul de stații Vărădia – Conop, din cauza unui deranjament anunțat de ENEL, la rețeaua națională de alimentare cu energie electrică, trenurile circulă dublate cu o locomotivă Diesel, pe o distanță de aproximativ 26 de km.

 

Reprezentanții furnizorului național ENEL au anunțat că deranjamentul la sistemul de furnizare a energiei electrice, în partea de vest a țării, deranjament care afectează, încă din cursul nopții, traficul feroviar pe relația Vărădia – Conop, urmează să fie remediat, însă nu a fost anunțată ora de finalizare a intervențiilor.

 

Astfel, pentru menținerea continuității traficului feroviar, dar și pentru evitarea opririi trenurilor în gările de pe traseu, până la restabilirea alimentării cu energie electrică a rețelei ENEL, SRCF Timișoara, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călători – SNTFC CFR Călători – asigură tracțiune Diesel pentru trenurile care tranzitează zona afectată de deranjamentul la rețeaua națională.

 

CFR SA adresează scuze călătorilor și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara întreprinde toate demersurile necesare și intervine operativ, astfel încât, indiferent de situatiile apărute, să fie asigurată continuitatea graficului de circulație, în partea de vest a țării.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content