23 decembrie 2018 – Transbordare auto între staţiile Subcetate și Petroșani

Timp de lectură: 2 minute

 

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Transbordare auto între staţiile Subcetate și Petroșani

 

Bucureşti, 23 decembrie 2018

CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar pe raza Regionalei CF Timișoara, prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto între stațiile Subcetate și Petroșani (și retur), stații de unde călătorii vor fi preluați de alte trenuri care circulă pe aceleași rute și au aceeași destinație.

 

Menționăm faptul că pasagerii care au achiziționat bilete pentru trenul IR 1836, care circulă în relația Cluj – Simeria – București Nord, vor fi preluați din stația Simeria de trenul R 2311, până în stația Subcetate, de unde vor fi transbordați cu mijloace auto până la Petroșani. Din această stație, pasagerii își vor continua călătoria spre Capitală cu o altă garnitură, care are ca destinație finală stația Gara de Nord București.

 

De asemenea, în a doua parte a zilei, transbordarea cu mijloace auto este asigurată și pentru alte 5 trenuri locale, și anume: R 2711 (Subcetate – Petroșani), R 2710 (Subcetate – Petroșani), R 2713 (Petroșani – Subcetate), R 2024 (Subcetate – Petroșani) și R 2023  (Petroșani – Subcetate). 

 

În ceea ce privește intervenția la locul deraierii, facem precizarea că la această oră se acționează deja cu utilaje și personal de specialitate în vederea asigurării accesul unui utilaj de mare tonaj, cu care se va acționa pentru ridicarea și repunerea pe linie a vagoanelor deraiate. Vă asigurăm de asemenea, că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar al CFR SA au ca principal scop asigurarea continuității circulației feroviare, precum și redeschiderea traficuluiîn condiții de siguranțăîntre stațiile CF Băiești – Subcetate.

 

Cauzele exacte ale producerii acestui accident vor fi stabilite de o comisie constituită din personal feroviar de specialitate.

 

Vă reamintim faptul că, în această dimineață, în jurul orei 7:20, între stațiile CF Băiești – Subcetate,  3 din cele 6 vagoane ale trenului IR 1821 au deraiat. La ora 10.05, locomotiva și cele 3 vagoane rămase pe șină au fost preluate de o altă locomotivă diesel, care circulă pe ruta normală până la Arad.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content