23 ianuarie 2024 – Incendiu la un tren de călători afectează traficul feroviar între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Incendiu la un tren de călători afectează traficul feroviar între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș

București, 23 ianuarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș, din cauza unui incendiu produs la un vagon din compunerea trenului IR 1830.

Trenul IR 1830 circulă în relația Galați – Cluj Napoca, iar incendiul între vagonul 2 și 3 s-a produs în linie curentă, între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș, fiind afectat inclusiv firul de contact.

Reprezentanții SRCF CLUJ au trimis la fața locului o drezină pantograf pentru interventia necesară remedierii deranjamentului la firul de contact, însă se va putea acționa după retragerea trenului IR 1830 din linie curentă.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor și eliberarea gabaritului de către trenul IR 1830, garniturile care aparțin CFR Călători – IR 1830 și R 4116 – vor fi dublate cu locomotivă Diesel pe intervalul fără tensiune în linia de contact, iar alte 2 trenuri private, fiind formate din automotoare, vor circula în condiții normale.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF CLUJ depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului provocat de incendiu, prin topirea firului de contact, și reluarea circulatiei în condiții normale de trafic, în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content