23 ianuarie 2024 – UPDATE ora 20:00 circulație feroviară cu locomotivă Diesel pe relația Cernele – Craiova – Filiași

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Tracțiune Diesel pe relația Cernele – Craiova – Filiași

București, 23 ianuarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 20:00 a fost reluat traficul feroviar pe raza SRCF CRAIOVA, garniturile fiind dublate cu locomotivă Diesel, pe intervalul CF Cernele – Craiova – Filiași.

Reamintim faptul că, circulația feroviară a fost închisă între stațiile Cernele și Coțofeni, din cauza deranjamentului provocat la linia de contact de trenul R 2089, la ieșire din stația Cotofeni.

Trenul Regio 2089, remorcat cu 2 locomotive, la ieșire din stația Cotofeni a rupt pantografele celor două locomotive și linia de contact pe ambele fire de circulație.

Menționăm faptul că, personalul de intervenție al SRCF Craiova desfășoară în continuare lucrările necesare pentru remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Astfel, până la finalizarea integrală a intervențiilor, operatorul național CFR Călători asigură continuitate în traficul feroviar cu dublarea garniturilor, pe relația Cernele – Craiova – Filiași, cu locomotivă Diesel.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea traficului în condiții normale în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content