23 ianuarie 2024 – UPDATE, ora 21.45 – Tracțiune DIESEL între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Tracțiune DIESEL între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș

București, 23 ianuarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, începând cu ora 21:45, traficul feroviar între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș a fost reluat cu tracțiune Diesel.

Reamintim faptul că, circulația feroviară pe intervalul Mogoșeni – Beclean pe Someș a fost temporar închisă din cauza incendiului produs la un vagon din compunerea trenului IR 1830, în urma căruia linia de contact a fost topită.

Reprezentanții SRCF CLUJ au trimis la fața locului o drezină pantograf pentru intervențiile necesare remedierii derajamentului la firul de contact.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor, pentru asigurarea continuității circulației feroviare, garniturile care aparțin CFR Călători circulă dublate cu locomotivă Diesel pe intervalul respectiv, iar alte 2 trenuri private, fiind fomate din automotoare, vor circula în condiții normale.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF CLUJ depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului provocat de incendiu, prin topirea firului de contact, și reluarea circulatiei în condiții normale de trafic, în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content