24 februarie 2024 – Garnitură goală de călători deraiată în stația Timișoara Nord

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Garnitură goală de călători deraiată în stația Timișoara Nord

București, 24 februarie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară pe relația Timișoara Nord – Timișoara Est este închisă la această oră din cauza deraierii unei garnituri goale de călători, în timpul manevrei de regarare în stația Timișoara Nord.

În stația Timișoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulația trenurilor în direcția Timișoara Est.

Precizăm faptul că, în trenul IR 1763, care circulă în relația Iași – Timișoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică.

Informăm călătorii că, până la finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a locomotivei și a vagonului, dar și retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 și R 9573 staționează temporar în gările Timișoara Est și Timișoara Nord.

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului național de călători pentru repunerea pe șină și retragerea garniturii trenului IR 1763 în condiții de siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content