26 ianuarie 2024 – Accident rutier între Dofteana Bacău și Valea Uzului

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Accident rutier între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului

Bucureşti, 26 ianuarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:45, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul Regio 5207, la km 62+900.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Regio 5207 nu au fost răniți, fiind înregistrate însă victime în rândul pasagerilor din autoturism.

Trenul R 5207 este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate, iar trenul R 5212 staționează în Valea Uzului până la redeschiderea liniei, întrucât între stațiile Dofteana Bacău – Valea Uzului este linie CF simplă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate la fața locului de către organele abilitate.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content