26 ianuarie 2024 – UPDATE – S-a redeschis circulația feroviară între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

S-a redeschis circulația feroviară între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului

Bucureşti, 26 ianuarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului a fost redeschis la ora 20:30, cele 5 trenuri de călători, care au staționat temporar, fiind reînscrise în circulație.

Reamintim faptul că, linia simplă Dofteana Bacău – Valea Uzului a fost închisă în intervalul orar 16:45 – 20:30 din cauza unui accident rutier produs la trecerea la nivel cu calea ferată, de la km 62+900, unde un autoturism, al cărui conducător auto nu s-a asigurat înainte de traversarea pasajului, a fost lovit de trenul R 5207.

Următoarele trenuri de călători, care au staționat temporar în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului, de către organelle abilitate, vor ajunge la destinație cu întârziere: R 5212, R 5215, R 5209, R 5311 și R 5207 (implicat în accidentul rutier).

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi informează că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este condiționată de finalizarea tuturor cercetărilor desfășurate la fața locului de către organele abilitate.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content