27 februarie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/182/27.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară oprită temporar
între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului

București, 27 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Izvorul Oltului și Izvorul Mureșului, pentru accesul personalului de specialitate al SRCF Brașov care face verificări și constatări la nivelul șinei.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov este pe teren pentru verificarea stării liniei și evaluarea situației, în vederea reluării traficului pe linia simplă Izvorul Oltului – Izvorul Mureșului, iar până la redeschiderea circulației, trenul de călători IR 366 (Brașov – Valea lui Mihai) staționează temporar în Izvorul Oltului, măsură necesară pentru a permite accesul personalului feroviar cu un utilaj specializat pentru verificare și remediere deranjament linie CF.

Estimăm finalizarea verificărilor și redeschiderea liniei simple Izvorul Oltului – Izvorul Mureșului în circa 60 de minute.

Menționăm faptul că, personalul feroviar este activat și intervine operativ în zonele unde, în anumite intervale orare, sunt identificate deranjamente la linie și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, care sunt informate cu privire la măsurile ce se impun pentru a se asigura continuitate în circulaţia trenurilor.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru remedierea deficiențelor constatate în urma verificărilor în linie curentă, astfel încât reluarea circulației să se realizeze în condiții de siguranță.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content