27 noiembrie 2023 – Tronsonul feroviar Galați – Făurei – Țăndărei redeschis pentru viteza maximă de circulație cu 120 km/h

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/939/27.11.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Tronsonul feroviar Galați – Făurei – Țăndărei redeschis pentru viteza maximă de circulație cu 120 km/h

București, 27 noiembrie 2023

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 15.30 a fost ridicată limitarea de viteză în circulația trenurilor de călători pe tronsonul Galați – Făurei – Țăndărei, oră de la care traficul feroviar se desfășoară în condiții normale și pe raza SRCF Galați, viteza maximă de circulație pe intervalul respectiv fiind de 120 km/h.

Operatorii de transport feroviar de călători au fost informați că de la ora 15.30 se ridică limitarea de viteză de 70 de km/h pe tronsonul CF Galați – Făurei – Țăndărei, iar viteza maximă de circulație a trenurilor va fi de 120 km/h.

Reamintim faptul că, începând cu ora 14.00, și pe magistrala București – Constanța trenurile de călători și-au reluat circulația în condiții normale de trafic, cu locomotive electrice și cu viteza maximă de 160 km/h.

Menționăm faptul că, CFR SA, prin comandamentele locale, va monitoriza în continuare evoluția fenomenelor meteo și va menține legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulație impuse pe rețeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice să asigure continuitate în trafic și legăturile pe întreaga rețea, inclusiv pe raza județelor afectate în continuare de fenomene meteo nefavorabile.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content