28 iulie 2022 – Trafic feroviar oprit temporar pe relația Augustin – Racoș – Rupea

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/619/28.07.2022

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trafic feroviar oprit temporar pe relația Augustin – Racoș – Rupea

Bucureşti, 28 iulie 2022

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar pe relația Augustin Racoș – Rupea este întrerupt temporar, deoarece este necesară intervenția, cu drezina pantograf, în stația Racoș, pentru înlocuirea unor elemente de susținere a firului de contact și de repoziționare a acestuia.

 

Menționăm faptul că, staționarea temporară a următoarelor trenuri de călători – IR 347, IR 1734 și R 3503 ale CFR Călători, respectiv trenul privat 10031- este necesară pentru a se asigura accesul drezinei pantograf în zona Stației Racoș și intervenția personalului de specialitate, pentru remedierea deranjamentului.

 

Cele patru trenuri de călători staționează temporar în gările Rupea, respectiv Augustin.

 

CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru remedierea operativă a acestui deranjament și reluarea circulației feroviare în cel mai scurt timp.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content