3 aprilie 2024 – Circulație oprită temporar între stațiile Chiajna și Grădinari

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/321/03.04.2024

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație oprită temporar între stațiile Chiajna și Grădinari

 

București, 3 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este închis temporar la această oră pe intervalul Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona stației Chiajna.

 

Personalul de specialitate al Regionalei CF București intervine cu o drezină pantograf  în proximitatea stației Chiajna, în zona pasajului rutier superior, pentru îndepărtarea unor cabluri externe căzute pe linia de contact, remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Chiajna – Grădinari, firul I fiind închis pentru lucrări.

 

Menționăm faptul că, până la finalizarea verificărilor și intervențiilor desfășurate de personalul feroviar în zona pasajului rutier superior din stația Chiajna, trenurile IR 1591 (București Nord – Craiova), R 9001 (București Basarab – Roșiori Nord), IR 1823 (București Nord – Deva), RE 11611 (București Nord – Craiova) și 11612 (Craiova – București Nord), care erau programate să tranziteze zona respectivă, staționează temporar în gările Bucureștii Noi, București Nord și Grădinari.

 

Termenul estimat pentru finalizarea intervențiilor, repunerea sub tensiune și redeschiderea traficului pe firul II este de circa 60 minute.

 

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF București depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale de trafic.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content