3 aprilie 2024 – UPDATE Circulația feroviră a fost reluată între stațiile Chiajna și Grădinari

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/322/03.04.2024

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară reluată între stațiile Chiajna și Grădinari

 

București, 3 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar pe firul II Chiajna – Grădinari a fost reluat la ora 9:37, cele 5 trenuri de călători care au staționat temporar în gările adiacente fiind reînscrise treptat în circulație.

 

Reamintim faptul că, traficul feroviar a fost închis temporar în această dimineață pe intervalul Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona stației Chiajna.

 

Personalul de specialitate al Regionalei CF București a intervenit cu o drezină pantograf în proximitatea stației Chiajna, în zona pasajului rutier superior, pentru îndepărtarea unor cabluri externe căzute pe linia de contact și repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Chiajna – Grădinari, firul I fiind închis pentru lucrări.

 

Următoarele 5 trenuri de călători – IR 1591 (București Nord – Craiova), R 9001 (București Basarab – Roșiori Nord), IR 1823 (București Nord – Deva), RE 11611 (București Nord – Craiova) și 11612 (Craiova – București Nord) –, care au staționat temporar în gările Bucureștii Noi, București Nord și Grădinari, până la redeschiderea circulației, vor înregistra întârzieri la plecare sau la sosire din/în stațiile de destinație.

 

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al Regionalei CF București a depus toate eforturile pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale de trafic pe firul II Chiajna – Grădinari.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content