3 februarie 2024 – Lucrări feroviare la pasaj km 280+752, între Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Lucrări feroviare la pasaj km 280+752, între Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș

București, 3 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că personalul feroviar al SRCF Brașov intervine la această oră la trecerea la nivel de la km 280+752, situată între Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș, pentru remedierea unui deranjament la linia CF din interiorul pasajului rutier.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov intervine la această oră pentru lucrări de consolidare a liniei în interiorul trecerii la nivel de la km 280+752, lucrări care se execută în intervalul de pauză în traficul feroviar.

În situația în care intervențiile, care constau în demontarea dalelor de beton, remedierea deranjamentului la linie si remontarea dalelor, nu se finalizează până la tranzitarea zonei de către primul tren programat să circule pe relația Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș, acesta va staționa temporar într-o stație adiacentă, până la finalizarea lucrărilor.

Menționăm faptul că, în perioadele în care se înregistrează temperaturi negative în cursul nopții, dar și în prima parte a zilei, personalul feroviar de specialitate al celor 8 sucursale regionale CF verifică permanent starea liniilor și a aparatelor de cale, iar dacă situația impune intervenții pentru remedierea eventualelor deranjamente la componentele feroviare, traficul se întrerupe temporar pentru a se asigura accesul echipelor de inteventie.

Vă asigurăm că personalul CFR SA este activat și intervine operativ în zonele unde se înregistrează probleme și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

Adresăm scuze călătorilor și participanților la traficul rutier și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în cel mai scurt timp și reluarea traficului rutier și feroviar, după caz, în condiții normale de circulație.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content