3 februarie 2024 – UPDATE – Lucrări finalizate la pasajul de la km 280+752, între Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Lucrări finalizate la pasaj km 280+752, între stațiile Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș

București, 3 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că lucrările de intervenție de la pasajul rutier, situat între stațiile Târgu Mureș Nord – Târgu Mureș, km 280+752, au fost finalizate la ora 13:19, traficul rutier și feroviar fiind redeschise în condiții normale.

Reamintim faptul că, personalul feroviar al SRCF Brașov a intervenit la trecerea la nivel de la km 280+752, situată între Târgu Mureș Nord și Târgu Mureș, pentru remedierea unui deranjament la linia CF, depistat în interiorul pasajului rutier, în urma verificărilor efectuate la suprastructura căii, de către angajații regionalei.

Până la finalizarea lucrărilor de intervenție, care au impus demontarea dalelor de beton, remedierea deranjamentului la linie și remontarea dalelor, trenul privat de călători 10733 a staționat temporar în gara Târgu Mureș, acesta fiind reînscris în circulație, odată cu eliberarea liniei curente de către utilajele feroviare cu care s-a acționat.

Menționăm faptul că, în perioadele în care se înregistrează temperaturi negative în cursul nopții, dar și în prima parte a zilei, personalul feroviar de specialitate al celor 8 sucursale regionale CF verifică permanent starea liniilor și a aparatelor de cale, iar dacă situația impune intervenții pentru remedierea eventualelor deranjamente la componentele feroviare, traficul se întrerupe temporar pentru a se asigura accesul echipelor de inteventie.

Vă asigurăm că personalul CFR SA este activat și intervine operativ în zonele unde se înregistrează probleme și menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

Adresăm scuze călătorilor și participanților la traficul rutier și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov a depus toate eforturile necesare pentru finalizarea intervențiilor în cel mai scurt timp și reluarea traficului rutier și feroviar în condiții normale de circulație.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content