3 martie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Chiajna și Grădinari

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară oprită temporar pe relația Chiajna – Grădinari

București, 3 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chiajna – Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat la linia de contact.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București este pe teren pentru remedierea deranjamentului, iar în intervalul orar necesar intervențiilor cu drezina pantograf, pentru înlocuirea firului de contact și repunerea sub tensiune pe firul II, circulaţia trenurilor este oprită temporar, firul I fiind închis pentru lucrări.

Menționăm faptul că, din primele verificări, deranjamentul a fost cauzat de ruperea pantografului unui tren privat de călători, oprit la această oră în stația Chiajna. Toate celelalte garnituri vor staționa temporar până la remediere în gările Chiajna, respectiv Grădinari.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București depune toate eforturile pentru remedierea operative a deranjamentului și reluarea circulației trenurilor în condiții normale de trafic.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content