3 martie 2024 – UPDATE Circulație feroviară reluată pe relația Chiajna – Grădinari

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară reluată pe relația Chiajna – Grădinari

București, 3 martie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară a fost redeschisă între stațiile Chiajna și Grădinari, la ora 10:44, pe firul II, în condiții normale de trafic.

Reamintim faptul că, în această dimineață, traficul feroviar pe intervalul Chiajna – Grădinari a fost închis temporar, din cauza unui deranjament înregistrat la linia de contact, după ruperea pantografului unui tren privat de călători.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București a intervenit pe teren pentru remedierea deranjamentului cu drezina pantograf, iar în intervalul orar necesar lucrărilor, pentru înlocuirea firului de contact și repunerea sub tensiune pe firul II, circulaţia trenurilor a fost oprită temporar, firul I fiind închis pentru lucrări.

Toate trenurile care tranzitau această zonă feroviară au staționat temporar, în intervalul necesar remedierii deranjamentului, în gările Chiajna, Bucureștii Noi și Grădinari.

Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a depus toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației trenurilor în condiții normale de trafic.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content