30 aprilie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între haltele Palanca și Simbrea

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 Circulație feroviară oprită temporar între haltele Palanca și Simbrea

 

Bucureşti, 30 aprilie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este închis temporar pe secția de circulație Adjud – Ghimeș, din cauza unui accident rutier produs între haltele Palanca și Simbrea, accident în urma căruia un camion s-a răsturnat pe cale ferată.

 Traficul feroviar între haltele Palanca și Simbrea se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate la fața locului și ridicarea camionului din gabaritul căii. În prezent este afectată circulația trenului de călători, IR 1543 (Brașov – Iași), care staționează temporar în hm. Palanca, acesta urmând să fie reînscris în circulație după finalizarea intervențiilor din zona accidentului.

Adresăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumim pentru înțelegere.  

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content