30 aprilie 2024 – UPDATE – Circulație feroviară reluată între haltele Palanca și Simbrea

Serviciul Comunicare Mass-Media                 Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară reluată între haltele Palanca și Simbrea

Bucureşti, 30 aprilie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost reluată între haltele Palanca și Simbrea la ora 18:00, iar cele 4 trenuri de călători care au staționat temporar, din cauza accidentului rutier, au fost reînscrise în trafic.

Reamintim faptul că, circulația trenurilor a fost închisă temporar în intervalul 14:20 – 18:00, pe secția CF Adjud – Ghimeș, din cauza unui accident rutier produs între haltele Palanca și Simbrea, accident în urma căruia un camion s-a răsturnat pe cale ferată.

Menționăm faptul că, până la finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate la fața locului, a intervențiilor necesare pentru ridicarea camionului din gabaritul căii și repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de călători IR 1543 (Brașov – Iași), R 5215 (Miercurea Ciuc – Mărășești), R 5212 (Ghimeș – Mărășești) și R 5207 (Mărășești – Miercurea Ciuc) au staționat temporar în Palanca, Simbrea, Ghimeș și Goioasa, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Adresăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumim pentru înțelegere.  

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – compania care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content