4 februarie 2024 – Accident rutier între stațiile Sibiu și Ocna Sibiului

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Accident rutier între stațiile Sibiu și Ocna Sibiului

Bucureşti, 4 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 4 februarie 2024, în jurul orei 06:55, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Sibiu și Ocna Sibiului, s-a produs lovirea unui excavator de către trenul R 10517, la km 400+250.

Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul privat R 10517 nu au fost răniți, accidentul soldându-se doar cu avarierea garniturii.

Trenul R 10517, care circulă în relația Sibiu – Cluj Napoca, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

Intervalul Sibiu – Ocna Sibiului (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate și retragerea trenului R 10517 din linie curentă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content