4 februarie 2024 – UPDATE – Circulație feroviară reluată între stațiile Sibiu și Ocna Sibiului

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulația feroviară reluată între stațiile Sibiu și Ocna Sibiului

Bucureşti, 4 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că linia CF Sibiu – Ocna Sibiului a fost redeschisă la ora 9:03, iar circulația s-a reluat în condiții de siguranță.

Reamintim faptul că, în jurul orei 6:55, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Sibiu și Ocna Sibiului, s-a produs lovirea unui excavator de către trenul R 10517, la km 400+250. Pasagerii şi personalul feroviar din trenul privat R 10517 nu au fost răniți, accidentul soldându-se doar cu avarierea garniturii.

Trenul privat R 10517, care circulă în relația Sibiu – Cluj Napoca, a fost retras din linie curentă după finalizarea cercetărilor desfășurate la fața locului de către organele abilitate.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content