4 iunie 2024 – Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/469/04.06.2024

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag

București, 4 iunie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș – Deda) pentru îndepărtarea unor arbori rupți de vând și căzuți pe linia de contact.

Personalul feroviar al SRCF Cluj intervine la această oră cu două drezine pantograf între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă) pentru tăierea copacilor prăbușiți și, totodată, pentru restabilirea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinelor pantograf din linie curentă, trenurile de călători R 10635 (Bistrița Nord – Cluj Napoca) care aparține operatorului privat Interregional Călători și Regio 4371 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), respectiv R 4105 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), care aparțin operatorului național CFR Călători, sunt oprite temporar în halta Șintereag.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Cluj depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content