4 iunie 2024 – UPDATE Circulație feroviară reluată între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/470/04.06.2024

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară redeschisă între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag

București, 4 iunie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară a fost redeschisă la ora 16:40 între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linia CF Beclean pe Someș – Deda), în condiții normale de trafic.

Reamintim faptul că, traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag (linie simplă), în intervalul orar 15:15 – 16:40, pentru accesul și intervenția personalului de specialitate al SRCF Cluj, care a acționat cu două drezine pantograf pentru tăierea și îndepărtarea unor copaci rupți de vânt și prăbușiti în gabaritul căii și pe linia de contact, dar și pentru reparațiile necesare restabilirii sistemului de alimentare cu energie electrică a firului de contact.

Următoarele 3 trenuri de călători, oprite temporar în halta Șintereag – R 10635 (Bistrița Nord – Cluj Napoca) care aparține operatorului privat Interregional Călători și Regio 4371 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), respectiv R 4105 (Bistrița Nord – Cluj Napoca), care aparțin operatorului național CFR Călători – au fost reînscrise în circulație, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Cluj a depus toate eforturile necesare pentru finalizarea operativă a intervențiilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact între stațiile Beclean pe Someș și Șintereag, astfel încât traficul să fie reluat în condiții de siguranță.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content