5 aprilie 2022 – Circulația trenurilor reluată în hm Diosig

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/257/05.04.2022

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară a fost redeschisă în halta DIOSIG

 

 

București, 5 aprilie 2022

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară pe raza Hm Diosig a fost reluată, la ora 15.46.

 

Echipele de intervenție ale SRCF Cluj au acționat în hm. Diosig cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea vagonului răsturnat, iar la ora 15.46 a fost redeschisă circulația trenurilor de călători, pe linia 2.

 

Menționăm faptul că, personalul de intervenție va acționa în continuare în hm Diosig, pentru repunerea pe șină a celor 2 vagoane deraiate, retragerea lor în stație și asigurarea gabaritului și pe linia 4.

 

Vă reamintim faptul că, traficul feroviar a fost oprit în cursul acestei zile pe razahaltei Diosig,până la ora 15.46, urmare răsturnării unui vagon și a deraierii a altor două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, în timpul manevrei garniturii de la linia 4 la linia 2.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content