6 iunie 2024 – Tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe relația LAINICI – PIETRELE ALBE

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/474/06.06.2024

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe relația LAINICI – PIETRELE ALBE

București, 6 iunie 2024

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Lainici – Pietrele Albe, din cauza defectării unui tren de marfă, în linie curentă, la km 104+800.

Trenul de marfă, care aparține operatorului național – SNTFM -, efectua un transport pe relația Brazi – Arad și are în compunere 37 de vagoane încărcate.

Menționăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1824, care circulă în relația Deva – București Nord, R 2083, care circulă în relația Craiova – Petroșani și R 2082, care circulă în relația Petroșani – Craiova staționează temporar în gările Lainici, Strâmbuța, respectiv Pietrele Albe.

Estimăm finalizarea operațiunii de retragere a garniturii defecte de marfă și redeschiderea liniei în circa 40 – 50 de minute.

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă pentru retragerea garniturii defecte în condiții de siguranță, astfel încât reînscrierea în circulație a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content