7 februarie 2024 – Circulație feroviară redeschisă între stațiile Grădinița și Coșna, oprită temporar între stațiile Iacobeni și Argestru

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/114/07.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară redeschisă între stațiile Grădinița și Coșna, oprită temporar între stațiile Iacobeni și Argestru

București, 7 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară a fost redeschisă între stațiile Grădinari și Coșna la ora 13.46, însă traficul feroviar este oprit la această oră între Iacobeni și Argestru, unde se intervine cu drezina pantograf pentru îndepărtarea unui arbore rupt de rafalele puternice de vânt și prăbușit pe linia de cale ferată.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Iași continuă intervențiile la această oră cu drezina pantpograf și cu personal de specialitate pentru tăierea și îndepărtarea unui copac prăbușit pe linia de cale ferată, între stațiile Iacobeni și Argestru (linie simplă).

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinei pantograf din linie curentă, trenul de călători IR 1832 (Cluj Napoca – Galați), reînscris în circulație la ora 13.51 din stația Grădinița, este oprit temporar, de la ora 14.04, în stația Floreni, iar trenul R 5704, care circulă în relația Ilva Mică – Suceava, va staționa temporar fie în Floreni, fie în Argestru, în prezent trenul fiind în circulație.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Iași depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content