7 februarie 2024 – UPDATE – Circulație feroviară redeschisă între stațiile Iacobeni și Argestru

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.1/5/116/07.02.2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară redeschisă între stațiile Iacobeni și Argestru

București, 7 februarie 2024

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară a fost redeschisă între stațiile Iacobeni și Argestru, la ora 15.46, în condiții normale de trafic.

Reamintim faptul că, traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Iacobeni și Argestru (linie simplă) pentru accesul și intervenția cu drezina pantograf a personalului de specialitate al SRCF Iași, care a acționat pentru tăierea și îndepărtarea unui copac smuls de rafalele puternice de vânt și prăbușit pe linia de cale ferată, dar și pentru reparațiile necesare la firul de contact rupt de arbore.

Următoarele 4 trenuri de călători – IR 1832 (Cluj Napoca – Galați), R 5704 (Ilva Mică – Suceava), IR 1830 (Galați – Cluj Napoca) și R 5711 (Câmpulung Moldovenesc – Ilva Mică) – care au staționat temporar în intervalul orar necesar lucrărilor de remediere și repunere sub tensiune, în gările adiacente, au fost reînscrise în circulație, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Iași a depus toate eforturile necesare pentru finalizarea operativă a intervențiilor și repunerea sun tensiune a liniei de contact între stațiile Iacobeni și Argestru, astfel încât traficul să fie reluat în condiții de siguranță.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content